Ik weet niet wie er allemaal gebruik maakt van Spotify, maar ik vind het een geweldige muziekdienst. Vanmiddag bij thuiskomst van de herenmiddag eerst maar eens drie keer the winner takes it all van Abba door het huis laten schallen, daarna twee keer Waterloo (voor al die “losers” van vanmiddag) en tot slot nog een keertje omdat het zo leuk is the winner takes it all.
En niet voor niets natuurlijk, want wat was ik goed vandaag. De neary op hole 5, de longest drive op hole 7 en de dagprijs, alles ging naar deze jongen (wie zegt dat ook al weer). Jammer genoeg was er een conferentie op het clubhuis waardoor de golfballetjes van sponsor Zichtbouw niet uitgedeeld konden worden, maar met drie etensbonnen van Gigi ben ik meer dan tevreden.
Misschien is het trouwens een idee dat elke speler zijn bonnen bewaart voor de laatste speeldag zodat we dan met z’n allen kunnen afsluiten met een pizza (ik neem aan dat de golfbaan daar geen moeite meer heeft).
Verder waren er natuurlijk nog wat kruimels te verdelen. Omdat de balletjes er niet waren ontvingen Piet den Dulk (tweede) en Theun Dil (derde) ook een etensbon.
De uitreiking van de negen holes vond net plaats voor ik binnen kwam, maar OGS geeft in zo’n geval natuurlijk uitkomst. Eerste werd daar Jaap Bruijn, voor Peter Borst en Peter Hes. Ik weet niet welk liedje Jaap heeft gedraaid toen hij thuiskwam, maar dat horen we vast nog wel een keer.
Na de wedstrijd hoorde ik van Bob Gerritsen dat Golf Only, een van onze sponsors failliet is verklaard. Doodzonde en even leek het er op dat het met makelaardij Sam Sneek dezelfde kant op ging. Liefst zeven birdies werden er vandaag geslagen en dat hakt er voor Sam natuurlijk aardig in. Gelukkig bleek een aantal spelers hun score verkeerd te hebben ingevuld en kan Sam zijn huizen blijven verkopen.