width=U weet het al langer: lid zijn van GC de Koggen biedt enorm veel voordelen. En dat willen we – het bestuur – graag zo houden. Vandaar een nieuwe spectaculaire actie, ontwikkeld in samenwerking met de pro’s van Golfbaan Spierdijk, Peter Stacey en Peter Lind: golflessen die voor leden aanzienlijk goedkoper zullen zijn dan normaal. De mogelijkheden? Hier zijn ze:

.
1. Individuele lessen.
Voor 100 euro per jaar, vijf individuele lessen. Voor de slechte rekanaars onder ons:  in plaats van 50 euro kost een uur les voor een lid van GC de Koggen dus 20 euro;

2. Winterclinics.
Groepjes van vijf tot acht leden kunnen de komende maanden een winterclinic van bij elkaar tien keer een uur volgen tegen een prijs van slechts 10 euro/uur per deelnemer. Exacte data en tijden volgen.

3. Masterclasses.
Moeite met bunkers? Met teeshots? Met putten misschien? De twee Peters geven er bij voldoende belangstelling zogeheten masterclasses in.

Nogmaals: het aanbod geldt alleen voor leden van de GC de Koggen. En daar ook moet u zich aanmelden via secretaris Barbara Wasch, telefoon 0226.352601 of  secretaris@golfclubdekoggen.nl

NB. Voor de individuele lessen en de winterclinics (per lid minimaal 10 lessen) kan al vanaf heden worden ingeschreven – de masterclasses beginnen pas in het voorjaar van 2011. Omstreeks die tijd zullen nadere détails worden bekendgemaakt, ook over de prijs waarover in tegenstelling tot eerdere mededelingen, nog geen totale overeenstemming is bereikt.