Dinsdag 25 juni damesochtend, dames inverteren de heren. Tja en dan doet zich toch wel iets bijzonders voor 5 heren en vier dames (!)

Maar goed we gaan de baan in en het is rond de dertig graden deze dag. Is het verantwoord? Ja hoor op de Spierdijkerbaan staat altijd wel ergens een windje en mijn Herman zou zeggen anders laat ik er wel eentje. De paraplu op de kar, broodjes, appeltje, banaantje en  voldoende water mee. Ja, ik was er goed op voorbereid op deze tropische dag, zelfs een pakje TUC meegenomen, zout moet er natuurlijk ook in bij deze temperaturen. Mijn flightgenoten, Jaap en Lida waren daar ook wel heel blij mee en later aan de andere flight John en Wim ook uitgedeeld, Els was natuurlijk goed voorbereid de baan ingegaan die had zelf al zoute crackers mee.

Voor wie niet genoeg water bij zich had, er  werd ook nog door Lindsey water uitgedeeld in de baan, zodat de flesjes bij gevuld konden worden. Top gedaan!

Het liep voor mij wel lekker vandaag,  na zondag behoorlijk aangedaan door de trage greens dus veel te veel slagen nodig gehad. Nu viel alles goed en ja dan loop je een mooie kaart, Ik kwam er met 34 punten af en dankzij mijn flightgenoten heb ik toch nog veel van de baan gezien hihi. Maar Jaap en Lida bedankt het was wel gezellig met elkaar.

De wedstrijdleiding ook bedankt, ze hebben ondanks dit weer toch iedereen zelf in de gelegenheid gesteld om wel of niet te gaan lopen.  De heerlijke fles wijn die ik gewonnen heb staat koud te worden en zal vast vanavond tijdens de voetbalwedstrijd van onze meiden geopend worden.

Een hartelijke golfgroet voor iedereen,Loes.