Een super mooie zaterdag om weer lekker een balletje te slaan tijdens de door Loos Beton gesponsorde wedstrijd. We moesten dit keer lang wachten op de startlijst maar dat zal vast te maken hebben met de vakantietijd. Niet getreurd en om 12.28 aan de start met Ria, Sam en Joost. De eerste 3 holes waren van mijn kant slecht te noemen maar daarna ging het lopen als een tierelier. Ik werd mede dankzij mijn flightgenoten naar grote hoogtes gedreven. Met 2 parren en 4 bogeys werd de 1e 9 holes afgesloten met 17 punten. Daarna de 2e negen holes. Die waren echt een genot om te spelen. Na een bogey op hole 10 kwamen 5 parren achter elkaar. Uiteindelijk 25 punten op de 2e 9 en een totaal van 42 punten!! Maar ook mijn flight genoten waren super bezig en dat bleek wel bij de einduitslag.  Vooral Sam was goed in de weer op hole 17. Zijn eerste slag kwam voor de bunker van hole 16 terecht. De 2e slag kwam tegen de bomen en ketste terug naar de fairway van 16. Een mooie chip naar randje green, om daarna met een put van 7 meter zijn par te maken. Ik heb nog nooit iemand zo blij gezien. Helaas kon ik zelf niet bij de prijsuitreiking zijn van wege een verjaardag maar de gedachte aan mijn mogelijke 1e plaats liet mij niet los. Eenmaal thuis even checken en wat bleek?  Ook 42 punten is niet genoeg voor een 1e plaats. Mijn felicitaties naar Jan van Stralen, 44 punten.

Met dank aan Loos Beton om het hapje tussendoor te sponsoren. Tot de volgende keer.

Guus Wilcke