Eigenlijk is het een beetje triest. Heb je 19 wedstrijden gespeeld, zo’n 2500 minuten op de baan doorgebracht, zo’n 400 kilometer gereden en waarschijnlijk zo’n 60 glazen rode wijn naar binnen gewerkt en wordt je tweede. Gelukkig dat het maar één speler kan overkomen maar het is heel lullig voor Siem Laan dat hij net één puntje tekort kwam om winnaar te worden van de Zichtbouw donderdag heren competitie. De winnaar van dit jaar is Michael Blacklock, maar het wordt voor Michael lastig om dat volgend jaar te continueren. Ik weet niet of het iets met de uitslag van dit jaar te maken heeft maar wedstrijdleider Cees Siekerman meldde gelijk dat volgend alleen de leden met een handicap van onder de 36 mee tellen voor de competitie. Andere leden kunnen natuurlijk wel meedoen maar hun scores tellen pas mee als zij onder de 36 komen. Misschien een stimulans voor die leden om er de komende winter nog flink aan te trekken.
Vandaag werd er door een aantal leden zeer goed gespeeld, zo goed zelfs dat Jan van Stralen met een score van 19 stablefords buiten de prijzen viel. Met 20 punten werd Jeroen Bakker derde, net achter Bob Gerritsen (21 punten) en Theun Dil (22 punten). Theun en Bob vielen vorige week ook al in de prijzen, volgens hen omdat ze op dinsdag steeds samen oefenen. Ik was zo slim om mijzelf afgelopen dinsdag bij de heren in de flight te plaatsen, maar dat had niet het gewenste resultaat (wie het weten wil kan het opzoeken in OGS).
Verder kan je goed zien dat Aad Oudhuis vooral op parr 3-banen heeft geoefend. Op onze parr 3 holes haalde hij vandaag mooie parretjes met als bonus de neary op hole 5.