Opening

De krokussen bloeien, de tulpen staan in de knop. Kortom het is tijd voor het nieuwe golfseizoen. Het seizoen wordt geopend met de traditionele “openingswedstrijd”.

krokussenDe leden- enquête vermeldde ons dat er behoefte is aan meer “fun”-wedstrijden en natuurlijk spelen we daar op in.
K

Zo staat er voor de 20e een aardig programma op de rol onder het     motto: “All-in the family”. Voor degene die nooit TV kijkt of jonger is dan 50 jaar; dit was een legendarische TV-serie met Archie Bunker in de hoofdrol.

Archie zal er de 20e niet bij zijn (overleden) en ook Edith heeft haar laatste adem uitgeblazen maar…. wij gaan er met z’n allen voor.

Het programma voor de dag is als volgt:

Unknown-1* 10.00 uur ontvangst met een koffie met ……………

* 10.30 uur voetgolfwedstrijd. Natuurlijk willen we allemaal graag deelnemen maar ook publiek is welkom. De baan beschikt over een AED maar met slechte gewrichten moet je niet gaan voetballen. Dan wordt het een soort kijken naar de andere mogelijkheden van onze golfbaan.

* 11.30 uur BRUNCH (en dit wordt niet voor niets met hoofdletters geschreven). Als we volgebunkerd zijn zullen de plichtplegingen volgen. Barbara gaat ons toespreken en de vlag zal gehesen worden. De wedstrijdleider zal een poging doen om het middagprogramma uit te leggen.

* 13.00 uur Aanvang shotgunwedstrijd. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal dit een 9-12-holes wedstrijd zijn. Natuurlijk zitten er in de wedstrijd een aantal stiekeme componenten. Kortom fun voor “all-in the family”.

Na de wedstrijd komen we samen voor een borrel met……. De altijd discutabele prijsuitreiking vindt plaats.

Natuurlijprijzentafelk zijn er aan dit soort evenementen kosten verbonden. Het “all-in (the family)” pakket kost 10 Euro per persoon. Voor jeugdleden zijn de kosten 5 Euro..

Probeer voor dat bedrag maar eens een dagje naar de Efteling of Walibi te gaan. Nee…..de 20e zijn we allemaal op Golfbaan Spierdijk. Schrijf je snel in want vol is vol.

Funny-Ans en Mees Cees

Unknown-4>narcissen