club_van_100Maandag 2 juli. Ruim dertig sponsoren en leden van de club van 100 waren aanwezig. Een strak blauwe lucht, zonovergoten, gelukkig een verfrissend briesje en een goed geprepareerde baan waren de ingrediënten  die er voor zorgden dat het een topdag kon worden.
Na de ontvangst gingen om 15 uur 10 flights de baan in om een Texas Scramble te spelen.
Verplicht als team driemaal afslaan van wit, geel en rood. Dit leverde wat rekenwerk op voor de teams er waren immers twee team-tweary’s, twee neary’s en longest te behalen. In de baan zorgde een verfrissend drankje en ijsje de nodige verkoeling wat ervoor zorgde dat alle teams  voor half zes terug waren op de basis en het napraten(o,o, wat een verhalen) kon beginnen onder het genot van een drankje en hapje. De spelvorm leverde soms verrassende winnaars en afzwaaiers op maar uiteindelijk ging het om de teamprestatie. Het team van Erik Bark met Joyce en Ate, moest genoegen nemen met de derde plaats. Johan Pater met Richard Kuyper en Marion eisten de tweede plaats op en zonder twijfel  mocht het team van Maurice Jong, Mark Floris en Ariën Ruiter de Sponsorbokaal in ontvangst nemen. De winnaars ontvingen de unieke club van 100 cap.
Na de prijsuitreiking was er een overheerlijk buffet en barbecue op het terras waarna iedereen voldaan en opgetogen huiswaarts keerde.
Voor herhaling vatbaar klonk het uit alle monden, zelfs om dit jaar nog te spelen. Zonder bokaal dan natuurlijk want die wordt slecht één maal per jaar uitgereikt.
Alle sponsoren en leden van de club van 100 hebben er een topdag van gemaakt!

De sponsorcommissie