Met flight genoten Ans G. en Marian de V. was het geen straf om een rondje Spierdijk op de Dames dinsdagochtend 2 aug. te lopen. Bij hole 1 scoorde ik 1 onder Par en dacht: dit begin is lekker, hole 2: belandde de afslag in de rough en zie daar maar eens knap uit te slaan, hole 3: een streep. Dan denk je al gauw “ohh wordt het zo een rondje”. Met een waterbal op hole 4 scoorde ik nog net 1 puntje. Bij het hengelen vond ik een bal met HS erop, maar helaas zijn er meer mensen met dezelfde initialen. De bal was namelijk van Hanny S. die voor ons liep en zichzelf geen tijd meer gunde om te hengelen omdat wij de 1e flight enigszins opliepen. En toen kwam hole 5: met een afslag die rechts op de heuvel belandde was ik niet ontevreden. Met mijn nieuw verworven chipper ging met de 2e slag de bal recht op de vlaggenstok af en plofte zo in het putje. BIRDIE !!! Voor het eerst sinds ik met de Damesochtend mee doe. Bij de rest van de holes liep ik met mijn hoofd in de wolken en sprokkelde nog wat punten bij elkaar.
Marian en Ans harstikke bedankt voor de gezellige flight.

Club van 100 bedankt voor deze Birdie bal.

Henny Sijberden