De titel van dit stukje heeft helemaal niets met de aanvangstijd van de wedstrijd van vandaag te maken, maar alles met het aantal prijzen dat er te verdienen viel. Op elke hole was een lint gespannen en wie daar met zijn afslag het dichtste bij kwam kreeg een prijs. Verder waren er prijzen voor de nummers 1,2 en 3 van de dag en was er nog een prijs voor de speler in de mooiste outfit (geïnspireerd op koningsdag natuurlijk). De goede teller weet nu dat er 13 prijzen te verdelen waren onder de 12 deelnemers (er waren de laatste dagen nogal wat afmeldingen, zou dat iets met de weersverwachting te maken hebben?)
Je zou denken dat bijna iedereen wel een prijsje zou winnen, maar liefst zes deelnemers (waaronder ikzelf) bleven met lege handen staan. Grootverdiener was Karel Visser die maar liefst vier prijzen binnensleepte: beste outfit, tweede plaats van de dag (30 stablefordjes) en tweemaal het dichts bij het lint (ondanks dat de lintjes duidelijk op vrouwenafstand lagen, volgens Karel dan). Helma Boersma ging met twee prijzen op huis aan, de derde van de dag (29 punten) en ook nog ergens het dichtst bij een lintje. Dat zal wel niet op hole vier geweest zijn, want daar was ze een beetje van slag omdat haar golfkarretje tussen hole 3 en 4 te water raakte (gelukkig is het daar niet zo diep en viel de schade mee). De beste van de dag was vandaag Erlo van der Hoeven met 31 punten en vooral Karel was daar erg blij mee (winst voor Reiger boys!). Het is inderdaad wel opvallend dat alle dagwinnaars uit Heerhugowaard kwamen. Wat dat betreft was het spel van Sam Sneek (21 punten) erg teleurstellend maar Sam was, net als Peter Buis, nog helemaal kapot van de competitiewedstrijd op Texel van gisteren. Sam speelde daar naar eigen zeggen formidabel (9/7 winst).
Tenslotte wonnen Peter Buis, Ans Groot en Marion Vlaar ook nog een of meerdere dozen met oranje zoenen ( 2 maal 6 stuks), negerzoenen met een paar oranje fliebertjes op de kop. Marion was zo vriendelijk haar prijs gelijk uit te delen en ze smaakten als vanouds (naar meer dus).

Guus