Altijd gedacht dat de donderdagmiddag bij de dames van de bediening niet hoog op het verlanglijstje staat. Moet je veertig van die oude knarren bedienen voor twee kwartjes fooi en als je niet oppast zitten ze ook nog aan je. Maar misschien moet ik na vanmiddag mijn mening toch maar herzien. Maureen (zeer goed gehumeurd ondanks al het slaapgebrek door de gefluit van de Berdien Stenberg brug) en Dion (nog beter dan Kim) liepen zich vanmiddag de naad uit het lijf, wat een service!. En dat niet alleen, in de keuken waren nog eens drie dames in de weer om voor Jos van der Werf een stevige avondmaaltijd in elkaar te draaien (Jos moest om 19 uur alweer van acquit als lid van de biljartclub). Toen ik tegen zessen vertrok was Jos er dus nog met vijf dames, jaloers makend en ik snap wel waarom we hem opeens elke week op de donderdag zien.
Op de golfbaan kwam Jos er trouwens niet aan te pas. Tandenknarsend moest hij toezien hoe Hein Dekker, Nico Koopman en Ton Hertog er met de prijzen vandoor gingen (Hein eerste met 18 punten, Nico tweede met ook 18 punten en Ton derde op een geschoonde lijst met 15 punten). Zelfs de fourthy (hoe verzinnen ze het) op hole drie ging aan zijn neus voorbij, deze was voor showmaster Tom Bleijendaal himself.
Tot slot moeten we natuurlijk Arie Floris feliciteren met zijn 69e verjaardag en bedanken voor de lekkere bitterballetjes. Het was nog niet helemaal duidelijk wie van de heren volgende week jarig is, maar Tom maakt deze week zijn keuze bekend.

Guus